Новини

Моля, обадете се на посочените в контакти телефони за да получите информация за цени и срок на доставка.
повече

Клуб "PlayHouse", Студентски град


Клуб Playhouse, наричан още "Изумрудения дворец на мечтите" заради своя интериор, е най-новото място за нощен живот в София, ултрамодерен, суперлуксозен и магнетичен дом на удоволствията и забавленията.

С  грандиозно парти клуб Playhouse отвори врати  на 11 януари 2011г.

Тузарското място е разположено в сърцето на Студентски град, където нощният живот никога не угасва, на мястото на бившия клуб "Avenue". Отговорният екип, който се погрижи за изпълнението на проекта до последния детайл, наброяваше 150 души,  част от  който бяхме и ние.

Дизайнът е дело на арх. Юлиян Тахов и е сензационен, иновативен, суперлуксозен и изграден по последните тенденции за клубен интериор.

Заведението е разположенo на площ от 800 кв. м. и разполага с 350 седящи места, а общият капацитет е 1000 посетители. Цялостната визия е подчинена на най-новите технологии в комбинация с ръчна изработка на всеки детайл. Сензационната цветова гама е комбинация от изумруденозелено, наситен "императорски пурпур" и злато. Основният избор на багрите е повлиян от световните модни тенденции за 2011, при които зеленият цвят ще доминира на всички фронтове.

Стените и тавана са облечени в зелена кожа и велур в комбинация със злато  – мека, топла и фина тапицерия, изработена на ръка. Множество стилизирани елементи (хромови топки и лещи, създаващи отражения и насищащи пространството със светлина), арт аксесоари и модерни мебели дават усещане за стил и динамика на пространството.

Общата площ е разделена на три обособени части: лаундж помещение, предоставящо възможност за уединение и минутки за отдих, главна зала с 3 овални бара и основна сцена, и ВИП-зона, за чиито клиенти гостуващите звезди ще извиват глас на специална сцена.

Монтирано е високотехнологично озвучаване, ефектно осветление и специални лазерни ефекти. Изградени са 3 сцени със специални светещи подове, създаващи извънземни ефекти.